Jämför elbolag

Tycker du att elpriset har blivit alldeles för högt eller vill du använda dig av el som kommer från grönare källor? Då kan det vara hög tid för dig att se över ditt elavtal och byta elbolag. Det finns mängder med olika elbolag som du kan använda dig av och som, med största sannolikhet, erbjuder billigare och bättre el än vad du har idag.

Om elen alltid har fungerat är det lätt att glömma bort elbolaget, men sanningen är att genom ett byte kan du se till att spara väldigt mycket pengar varje år. Genom en jämförelse av elbolag kan du snabbt och enkelt se vad marknaden har att erbjuda och hitta det bästa bolaget och avtalet för dig.

Så jämför du elbolag

Att jämföra elbolag är lika enkelt som att jämföra lån. Internet erbjuder en rad olika opartiska tjänster som listar de billigaste eller bästa elbolagen på marknaden. Det är helt kostnadsfritt att jämföra och det enda som krävs är att du fyller i uppgifter om ditt hushåll och din förbrukning, t.ex. adress, antal kvadratmeter, energiförbrukning per år och hur många ni är i hushållet. Jämförelsesajten kan i många fall även hjälpa dig med hela bytesprocessen.