Välj sjösten från miljövänligt företag med solkraft

Funderar du på vacker sjösten till din trädgård i sommar? Tillhör du de som vill ha en miljövänlig livsstil? Då kanske du ska fundera på att köpa dina vackra stenar från en stentillverkare som är miljöcertifierad och använder el från solkraft och vindkraft – som Stenbolaget!

 

Stenbolaget har de vackraste stenarna

 

Sjösten är en vacker sagosten som plockas upp från havets botten där den har fått sina mjuka former på naturlig väg. Det är en perfekt dekorsten för din trädgård och de skiftande färgtonerna gör att stenen känns mycket levande. Hos Stenbolaget finns ett brett sortiment där du kan välja mellan svartmelerad, gulmelerad eller gråbruna stenar eller sjösingel. Färgen och formen ger en varm hemkänsla och det blir mycket snyggt oavsett var du lägger stenarna.

 

Sjösten och miljövänlig granit

Trädgårdar har olika ytor där det kan behövas olika storlekar på stenarna. Sjösten finns i olika storlekar och är lena att gå på, men de passar till mycket annat. En modern, vacker och kraftfull kombination är sjösten och granit. Den lite mer ruggade graniten är en snygg kontrast till den mjuka sjöstenen, och när dessa paras ihop i trädgården skapas en speciell känsla. En trädgårdsgång av mjuk och magisk sten kan kantas av granit som höjer sig upp mot rabatten där du kan täcka jorden med sjösten. Här kan man välja en svartvit sjösten och en svart granit. Graniten produceras i Stenbolagets egen fabrik som drivs till 100% av el från solkraft och vindkraft. Vattnet återvinns i ett slutet system.

Stenbolagets personal är specialister på dessa kombinationer. De har lång erfarenhet av sten och kan hjälpa till med din design. Sjösten kan användas till precis allt i din trädgård och förhöjer värdet av alla de kombinationer som du bara drömt om!

Riverstone – kungen av sjösten

För dig som vill leva miljövänligt är naturmaterial att föredra, och speciellt viktigt är det då att tillverkningen är miljövänlig. En annan del i en sådan livsstil är förstås vistelsen i grönskan och naturen i din egen trädgård. Det går att skapa även möbler i sten, glas och trä för att bibehålla en miljövänlig livsstil. Ibland kan det handla om att ha en glasskål fylld med vackra stenar på ett träbord. Då ska du välja Riverstone, kungen av sjösten, som är en multicolorsten i hundratals olika nyanser. Riverstone ger en semesterkänsla och doftar hav, nästan i alla fall. Prova får du se!