Fixa det bästa och billigaste barnkalaset

De flesta föräldrar känner pressen när födelsedagsfirandet närmar sig. Redan i 5-årsåldern finns förväntan där om att bjuda vännerna på kalas. Barnen har ofta stora drömmar som det kan kännas helt omöjligt att förverkliga. Föräldrar kan också känna att det blir en tävling i vem som kan skryta om det häftigaste kalaset.

När ekonomin känns ansträngd och fantasin tryter finns det dock hjälp att få. Just nu får du nämligen hela 20 % rabatt på sortimentet för barnkalas hos Partykungen, där du verkligen hittar allt du behöver. Här finns ett stort utbud av olika teman, massor av ballonger och snygga dekorationer till en billig peng.

Gör egna dekorationer

För att spara in på enhörningskalaset eller Supermanpartyt kan du välja att göra en del av dekorationerna själv och bara köpa det nödvändigaste. Barn älskar ballonger och det är något som du inte själv kan pyssla ihop. Däremot kan ni tillsammans göra egna bordsplaceringskort, girlanger och till exempel bjuda på hembakad tårta istället för att lägga ut hundratals kronor på att köpa en tårta från ett dyrt bageri.

Bjud på skattjakt

För att hålla barnen sysselsatta utan att tömma bankkontot kan du klä ut dig själv till en karaktär som leder kalaset och bjuder upp till dans, lekar eller en spännande skattjakt. Du hittar billig rekvisita hos Partykungen. Beroende på barnens ålder kan de hitta ledtrådarna själva eller få hjälp av dig och din karaktär. Eftersom barn älskar temakalas är det enkelt att göra dem nöjda utan att behöva hyra en lokal på ett äventyrsland eller bjuda alla på spa. Ett kalas som är personligt och där de vuxna är närvarande kommer att betyda mer i längden än ett lyxigt kalas som kostar mer än det smakar. Det lär dessutom dina barn att allt inte handlar om pengar eller att den som har mest är bäst.