Ge bort en present som håller länge

Har du tröttnat på att ge bort presenter som inte kommer till användning mer än vid något enstaka tillfälle? Att ge bort middagar, hudvårdsprodukter eller smycken är alla bra och uppskattade alternativ, men i de flesta fall kommer mottagaren inte att få njuta av presenterna speciellt länge. En middag slukas, smycken byts ut och skönhetsprodukter tar slut.

Vi har skapat en lista på roliga, unika och underhållande presenter som passar utmärkt för dig som vill ge bort en present som kan användas eller sparas länge. Använd listan till familjens födelsedagar, alla hjärtans dag eller varför inte julafton!

Topp 4 bästa och mest hållbara presenterna

1. LEGO

Det finns få människor, vuxna som barn, som inte älskar LEGO. Idag är LEGO något som inte bara syns på förskolor eller i barnrum, utan tack vare nya framsteg har även vuxna börjat intressera sig för de färggranna byggklossarna. Vi rekommenderar LEGO Architecture med några av världens mest kända moment som garanterar många timmars underhållning. LEGO Architecture bjuder bland annat på Himeji slott, Frihetsgudinnan och Cheospyramiden.

2. En kurs

När du ger bort en kurs ger du samtidigt bort kunskap för livet. Här kan du anpassa kursen efter mottagaren, t.ex. en matlagningskurs, drejkurs eller målerikurs. Det finns även tenniskurser och fotograferingskurser att välja mellan.

3. En fotobok

Visserligen kanske inte fotoboken kommer stå framme i ditt hem hela tiden, men det blir ett mycket vackert och kärt minne med alla era bästa stunder tillsammans. Du kan antingen välja att göra den på egen hand eller så vänder du dig till ett företag som kan printa fotoboken åt dig.

4. En prenumeration

Många har glömt bort hur roligt det faktiskt är att få hem en tidning i brevlådan varje vecka. Med en prenumeration kan du se till att du ger bort en present som ger spänning, som håller länge och som samtidigt kan sparas och användas om och om igen.